HULLADÉKVÁLOGATÓ ÉS -FELDOLGOZÓ OKJ TANFOLYAM

Hulladékválogató és –feldolgozó OKJ Tanfolyam

Hulladékválogató és –feldolgozó részszakképesítés, OKJ-s, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító képzés indul az új évben is az „IOSZIA” Felnőttképző Intézménynél! Intézményünk a munkavállaló felnőttek számára az egész életpályán át biztonságos tanulási feltételt biztosít.

A Hulladékválogató és -feldolgozó részszakképesítés képzési programjában meghatározott tananyag elsajátítása után fogja, hogy hogyan kell az anyagában kevert, valamint az ipari feldolgozásnak nem megfelelő idegen anyagokkal kevert hulladékok szétválogatni gépi vagy kézi úton, vagy a két mód együttes alkalmazásával. Tudja, hogy a válogatás célja a homogén, ipari felhasználásra alkalmas hulladék válogatása, a válogatott hulladékok feldolgozásra, a felhasználókhoz történő hulladék-továbbítás előkészítése, (egységrakomány képzése, bálázása).
A részszakképesítéssel betölthető munkakörök: Elektronikai hulladékválogató, -feldolgozó, Hulladékosztályozó munkás, Hulladékválogató
A tanfolyam sikeren befejezése után fejlesztheti tudását és Intézményünknél kedvezményesen megszerezheti a (32 851 01) Hulladékfelvásárló és –telepkezelő szakképesítést.

Hulladékválogató és- feldolgozó OKJ Képzés További információk   Jelentkezzen most!   További Tanfolyamok – OKJ Képzések

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.